Zona de Nord Vest a orașului asigură accesul facil către centrul Sibiului și accesul spre centura ocolitoare, Autostrada PAN EUROPEAN culoar IV și AEROPORTUL INTERNAȚIONAL SIBIU.

Stație autobuz TURSIB nr. 19 din cadrul ansamblului până în zona centrală a orașului (hotel Ramada).

Distanța față de centrul orașului este de maxim 5 minute de mers cu mașina pe un drum refăcut de către Primaria Sibiu, care recent a aprobat și construirea viaductului "Kogălniceanu" peste calea ferata, Gara Turnișor.

Zona comercială METRO, AMBIENT, PREMIUM, FLORADI, benzinariile LUKOIL și OMV, Complexul Sportiv PAMIRA Sibiu sunt la o distanta de 5 minute față de Magnolia Residence cu un acces facil prin mai multe artere rutiere.

Această investiție prefațează dezvoltarea prevazută de Planul Urbanistic General al Sibiului, care arată că în perioada urmatoare în această zonă să se dezvolte locuințe colective, spații comerciale, spații servicii adiacente și necesare dezvoltarii unui nou cartier în zona de vest a orașului, care în prezent este principalul pol de investiții străine din oraș, cu sedii de producție ale multinaționalelor: CONTINENTAL, SIEMENS, MARQUARD, TAKATA, RUD, MAN, BRANDL, KUNKE, NTN - SNR RULMENTI, etc. care asigură peste 25.000 de locuri de muncă.