Experiența și garanția seriozității pe plan local este dată de dezvoltările anterioare făcute de grupul de firme (PANORAMIC GARDENS SIBIU și ROSES GARDEN SELIMBĂR) însumând peste 250 de apartamente construite, iar la nivel internațional experiența noastră o reprezintă construirea a peste 2500 de apartamente în Israel, SUA, Rusia și Cehia.

  În cadrul ansamblului rezidențial din Sibiu - Magnolia Residence Sibiu stadiul de predare al apartamentelor este finisat complet, cu posibilitatea alegerii produselor de finisat dintr-o gamă atent selectionată cu grijă pentru confortul dumneavoastră, fiind printre puținele apartamente noi din Sibiu finisate la cheie.

   Cartierul rezidențial MAGNOLIA RESIDENCE SIBIU este un proiect imobiliar nou dezvoltat din resurse proprii de către dezvoltatorul imobiliar din Sibiu SC SOLID INVESTMENT SRL , care în anul 2008 a achiziționat terenul în suprafață totală de 51000 mp., situat pe CALEA ȘURII MICI, în apropierea cartierului TURNIȘOR, unde sunt construite sau în faza de constructție un număr de 1200 apartamente noi în vile P+2E+M, imobile P+4E, P+7E+R și 3 cladiri cu spații comerciale.

   Proiectul rezidențial din Sibiu are o viziune nouă asupra creării unei zone liniștite, aerisite cu verdeață, locuri de joacă, parcări private individuale, spațiu comercial special destinat deservirii viitorilor proprietari și care să asigure cumpărătorilor un confort sporit și avantajul de a locui în viitoarea zonă de dezvoltare planificată a Sibiului, conform noului Plan Urbanistic General aprobat în anul 2011.

   Pâna în prezent sunt vândute 1776 de apartamente. Iar restul de -644 apartamente sunt ]n diverse faze de construție.

Proiecte dezvoltate de noi în Sibiu

BELVEDERE RESIDENCE

Cartierul rezidenţial „BELVEDERE SIBIU” este un proiect imobiliar nou, dezvoltat din resurse proprii, unde s-au achiziționat 2 terenuri în suprafață totală de 15000 mp., pe str. OGORULUI (Prelungire) în cartierul TURNIŞOR, unde urmează să se construiască un număr de 12 vile P+3E cu apartamente noi și spații comerciale, totalizând 260 de garsoniere, apartamente de 2 şi 3 camere.

Apartamentele și garsonierele de la parter au o gradină individuală și întabulată de până la 83 mp. în prima fază a proiectului, oferind un spațiu adecvat de relaxare pentru cei mari și de joacă pentru cei mici. Intenționăm să amenajăm un parc public cu locuri de joacă pe un teren aflat în proprietatea primarie, în imediata apropriere a ansamblului.

Panoramic Gardens 

La ansamblul imobiliar "Panoramic Gardens Residence" din Sibiu, cartierul Gusterița, am dezvoltat un proiect de 132 de apartamente finalizate și vândute. În 2010 am început construcția ansamblului cu 12 imobile de 2 etaje iar în 2013 a fost finalizat.

Roses Garden 

La 10 minute de mers pe jos de centrul comercial Sibiu, am construit 4 vile P+1E+M, cu un număr de 84 de apartamente cu 2 și 3 camere. Proiectul a început în 2012 și a fost finalizat în 2014.

Ansamblurile rezidențiale din Sibiu reprezintă cartea noastră de vizită cu care ne mândrim. Puteți viziona atât online cât și la fața locului cele două proiecte pentru a înțelege calitatea pe care noi o oferim.