romanian    english

Magnolia Residence Sibiu a inceput constructia primului imobil cu spatii comerciale

Oferta din categoria Noutati Imobiliare

Magnolia Residence Sibiu a inceput constructia primului imobil cu spatii comerciale

Magnolia Residence Sibiu a început construcţia primului imobil de tip P+4E+R, situat în cadrul ansamblului din Sibiu, Calea Șurii Mici, avînd o suprafată utilă de aproximativ 2000 mp, cu destinația de spatiu comercial, pretabil pentru orice tip de activitate comercială.

Imobilele vor fi întabulate în Cartea Funciară cu destinația de spații comerciale astfel încat noii proprietari nu vor fi nevoiti să schimbe destinația imobilului pentru a-și putea desfășura activitatea.

Pentru etajele 1-4 si parter, sunt prevăzute cate 2 spații comerciale pe nivel, avand fiecare o suprafaţă utilă de aproximativ 200 mp, compartimentare tip open space, cu grup sanitar, spațiu pentru birou, cu vitrine la stradă şi locuri de parcare fiind potrivite pentru activități de tip supermarketuri, săli de fitness, grădinițe, spatii de închiriat birouri, farmacii, cabinete notariale, medicale, saloane de infrumusetare sau alte activitati comerciale.

Etajul retras este compus din două spaţii comerciale de aproximativ 115 mp utili si cu terasă de 86 mp utili, pretabil pentru spaţii de birouri si/sau sedii de firmă.

Aceste spaţii comerciale pot reprezenta o oportunitate extrem de bună pentru dezvoltarea diverselor tipuri de activități comerciale, achiziția acestora în fazele incipiente ale dezvoltării proiectului oferind posibilitatea de stabili sau modifica functionalitatea acestora în funcție de tipul activității desfășurate.

Finalizarea și implicit predarea imobilului va avea loc in cursul lunii Noiembrie, a anului 2019.

Ansamblul Magnolia Residence este cel mai mare proiect imobiliar cu apartamente noi din Sibiu, dezvoltat din surse proprii ale Societatii Solid Investment Srl, ce isi propune sa finalizeze cu succes constructia a 1200 de apartamente in blocuri de tip vile cu regim de inaltime P+2E+M, imobile de 4 si 8 etaje cu lift de tip P+4E, P+7E+R si 3 imobile de 5 etaje cu lift de tip P+4E+R destinate exclusiv spatiilor comerciale. In prezent, au fost finalizate cu succes peste 600 de apartamente.

Proiectul rezidențial are o viziune nouă asupra creării unei zone liniștite, aerisite cu verdeață, locuri de joacă, parcări private individuale, spații comerciale care să asigure cumpărătorilor un confort sporit precum și avantajul de a locui într-o zonă în curs de dezvoltare, conform noului Plan Urbanistic General aprobat în anul 2011, la 2.5 km de centrul orașului precum și în imediata apropiere a viitorului Spital Județean de Urgență si a Zonei Industriale de Vest.

Preţ:

Etajul 1- 4 – 1200 euro/mp*.

Etaj Retras – 1300 euro/mp*.

Parter - 1500 euro/mp*.

*Preţurile nu includ TVA.

Articol realizat de Magnolia Residence in 04.09.2019