romanian    english

Traseul 19 Tursib leaga Magnolia Residence de centrul Sibiului din februarie 2016

Oferta din categoria Noutati Imobiliare

Traseul 19 Tursib leaga Magnolia Residence de centrul Sibiului din februarie 2016

              Incepand cu luna februarie 2016 compania locala de transport din Sibiu - TURSIB, a infintat noi trasee de autobuze in Sibiu, cu destinatia de lega noile cartiere de pe teritoriul Sibiu de oras. Printre aceste trasee se afla traseul 19 care leaga Ansamblul Magnolia Residence (Calea Surii Mici) de centrul Sibiului - str. Saguna(Prefectura), zona primariei vechi.
             Astfel locatarii din cadrul ansamblului Magnolia Residence vor avea acces usor spre zona de centru a Sibiului, incepand cu prima ora a diminetii. Astfel prima cursa care pleaca din statia din Magnolia este la ora 5,42 , iar ultima cursa cu plecare din cadrul ansamblului spre centrul orasului la ora 23,07. Din zona centrala a orasului( zona Prefecturii Sibiu ) spre Magnolia autobuzul 19 are prima plecare incepand cu ora 5.45 si ultima plecare spre ansamblul Magnolia la 23,25 - cu plecare de pe str. Saguna.
             Practic locatarii din cadrul ansamblului MAGNOLIA RESIDENCE beneficiaza in acest moment de toate avantajele de a locui intr-un cartier nou, pe teritoriul Sibiului. Printre principalele avantaje de care dispune ansamblul Magnolia in defavoarea altor proiecte rezidentiale construite pe teritoriile localitatiilor invecinate Sibiului sunt:

  • mijloc de transport asigurat de TURSIB cu un total de 29 curse tur-retur in cursul saptamanii, 16 curse tur-retur in weekend. Prima cursa din Magnolia la ora 5,45, iar ultima cursa spre Magnolia la 23.25
  • racordare la reteaua de canalizare a orasului Sibiu
  • racordare prin fibra optica la reteaua de tv/internet
  • magazin in cadrul ansamblului
  • locuri de joaca amenajate in cadrul ansamblului
  • drumuri si trotuare pavate, alei amenajate, spatii verzi amenajate,
  • garantii la apartamente, etc.

               Magnolia Residence - este un proiect imobiliar de 1200 apartamente, unde pana in prezent sunt construite 12 imobile de 3 etaje si 5 imobile de 4 etaje dotate cu lift si vandute 334 apartamente cu 1,2 si 3 camere. Stadiul de predare al apartamentelor este de finisat complet la cheie si cu garantie. Magnolia Residence Sibiu se poate lauda cu cele mai bune preturi din orasul Sibiu, preturile fiind chiar sub pretul apartamentelor vechi.

               Lista de preturi din cadrul ansamblului Magnolia Residence:

   In sprijinul clientilor, dezvoltatorul a creat pe pagina de internet a ansamblului, o sectiune unde se poate afla disponibilitatea apartamentelor actualizate in timp real, cu planul aferent, detalii de suprafete si pretul afferent acelui apartament. Disponibilitatea apartamentelor se poate accesa de pe link-ul urmator – disponibilitate apartamente Magnolia Residence Sibiu.
         Informatii despre Magnolia Residence gasiti aici www.magnoliaresidence.ro , informatii despre traseele Tursib si orarul curselor gasiti pe pagina companiei de transport www.tursib.ro
         

Articol realizat de Magnolia Residence in 29.08.2019