romanian    english

Start programului NOUA CASĂ 2021 cu comision redus - Vezi oferta apartamentelor din Sibiu

Oferta din categoria Noutati Imobiliare

Start programului NOUA CASĂ 2021 cu comision redus - Vezi oferta apartamentelor din Sibiu
               Programul ”Noua Casă” a luat startul, vineri 26.03.2021, la drum. Începând de vineri, băncile participante în program primesc dosarele de credit, iar de împrumuturi pot garanta, potrivit estimărilor, peste 18.000 de persoane, în condiţiile unui plafon de garantare de peste 1,5 miliarde de lei. Ca o noutate, în acest an Ministerul Finanţelor a decis diminuarea comisionul de administrare de la 0,40% la un nivel de 0,30% din soldul garanţiei.
               Ansamblul Magnolia Residence Sibiu acceptă achiziția apartamentelor și prin programul Noua Casă 2021, oferind sprijin în obținerea creditelor bancare ipotecare sau nevoie personale, a creditelor de tip Noua Casă prin parteneriatul cu Brokerul de Credit SMART CREDIT FINANCE direct la biroul de vânzări din cadrul ansamblului.
               NOUTATE - Dosarul de credit (inclusiv pentru Noua Casă 2021) se poate realiza direct la biroul de vânzări, fără deplasări la bănci și fără costuri. Fă acum o programare direct cu Brokerul de Credite la tel.: 0724055524.
               
              Oferta ansamblului cuprinde:
 • 24 apartamente intabulate
 • 64 apartamente în curs de intabulare
 • Apartamentele se predau finisate la cheie 
             Principalele avantaje ale ansamblului Magnolia Residence Sibiu:
 • Apartamente finisate la cheie și cu garanție
 • Consultața imobiliare gratuită
 • Accesare unui credit direct din cadrul biroului, fara costuri suplimentare
 • Stație Tursib – Autobuz 19, direct în cadrul ansamblului
 • 2 locuri de joacă și zone verzi
 • Străzi și alei pavate, amenajate
 
            Programează acum o vizită în cadrul ansamblului, cu unul din agenții noștrii de vânzări:
Cornel – ☎ tel. 0742198539
Robert – ☎ tel. 0745633772
 
            Verifică disponibilitatea apartamentelor aici http://bit.ly/2ljDQ0t
              
               De programul ”Noua Casă 2021” pot beneficia persoanele fizice care, la data solicitării creditului garantat, declară pe propria răspundere fie că nu deţin în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia nicio locuinţă, indiferent de modul şi de momentul în care a fost dobândită, fie că deţine în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia cel mult o locuinţă, dobândită prin orice alt mod decât prin Program, în suprafaţă utilă mai mică de 50 de metri pătrați.
              Solicitantul va achiziționa o singură locuinţă, printr-un credit acordat şi garantat în condiţiile Programului, și are calitatea de împrumutat în raport cu finanţatorul.
              Beneficiarii pot achiziţiona în cadrul programului următoarele tipuri de locuinţe:
 • locuințe noi, inclusiv cele construite prin programele derulate de Agenția Națională pentru Locuințe, pentru care documentele de recepție la terminarea lucrărilor de construcții noi s-au semnat cu cel mult 5 ani înainte de data solicitării creditului garantat;
 • locuințe consolidate pentru care documentele de recepție la terminarea lucrărilor de intervenție în vederea consolidării și/sau reducerii riscului seismic s-au semnat cu cel mult 5 ani înainte de data solicitării creditului garantat;
 • alte categorii de locuințe, recepționate la terminarea lucrărilor de construcții noi sau de intervenție în vederea consolidării și/sau reducerii riscului seismic, după caz, cu mai mult de 5 ani înainte de data solicitării creditului garantat.
             Procentul de garantare se aplica în funcție de categoria de locuință.
        
             Plafonul va fi distribuit cu acordul Ministerului Finanțelor, urmând ca aplicația informatică să fie deschisă pentru cele 14 bănci participante în program: BRD-GSG, BCR, Banca Transilvania, CEC Bank, ING Bank, Raiffeisen Bank, OTP Bank, Banca Românească, Unicredit Bank, Garanti Bank, First Bank, Vista Bank, Intesa Sanpaolo Bank și Alpha Bank.
  Articol realizat de Magnolia Residence in 30.03.2021