Faza 1 Magnolia Residence

Situat strategic pe Calea Șurii Mici, în apropierea cartierului Turnișor și de Zona Industrială Vest a Sibiului, Magnolia Residence Sibiu se impune ca o alegere perfectă pentru cei care caută un cămin modern, sigur și confortabil.

Faza 1 a dezvoltării noastre este acum complet finalizată, oferindu-le rezidenților un spațiu de locuit modern și sigur, integrat perfect în peisajul urban al Sibiului.

Proiectul nostru imobiliar a prins viață în 2008, când am achiziționat un teren generos de 51.000 mp, cu visul de a construi unul din cele mai mari cartiere din Sibiu. Astăzi, ne mândrim cu cele 1132 de apartamente noi finalizate, dispuse în vile cu regim de înălțime P+2E+M, imobile P+4E, P+7E+R, precum și o clădire comercială.

Faza a 2-a a dezvoltării Magnolia Residence Sibiu

Continuăm tradiția inovației și a calității la Magnolia Residence Sibiu, și suntem mândri să vă prezentăm Faza a 2-a a dezvoltării noastre ambițioase. Acest nou capitol aduce cu sine o viziune revitalizată și o serie de oportunități unice pentru cei care aleg să fie parte a comunității noastre.

Proiectul Nostru Continuă

Faza a 2-a constă în constructia a 12 imobile cu un regim de înălțime de până la P+3E+ER etaje, și include și o zonă dedicată educației. Suntem mândri să vă anunțăm că Planul Urbanistic Zonal (PUZ) a fost deja realizat și aprobat, pregătind terenul pentru un viitor strălucit.

Lucrările la primul imobil au început, oferind un total de 41 de apartamente, cu termen de predare la sfârșitul anului 2024.

Comerț și educație: la un pas de tine

Imobilele aflate în frontul stradal al Caii Șurii Mici vor beneficia de spații comerciale la parter. Am donat Primăriei Sibiu un teren de aproximativ 2000 mp, unde se pot construi clădiri cu destinație educațională, cum ar fi creșe sau grădinițe, conform PUZ-ului aprobat.

Alege Magnolia Residence Sibiu

Descoperă standardul ridicat de locuire pe care ți-l oferim la Magnolia Residence Sibiu. Alege un apartament în Faza a 2-a a dezvoltării noastre și fă parte dintr-o comunitate care privește spre viitor!

Facilități și Comunitate

Magnolia Residence nu este doar un simplu loc de locuit, ci o comunitate vibrantă și bine conectată. Locuitorii noștri beneficiază de acces direct la o varietate de facilități esențiale pentru confortul de zi cu zi:

2 locuri de joacă pentru copii
Stație de autobuz (Traseu Tursib nr. 19) chiar la intrarea în cartier
Supermarketuri (Carrefour Express și Simpa Market) și alte magazine locale, toate la câțiva pași de casa ta

Apartamentele Noastre: calitate și confort

Apartamentele se vor preda finisate la cheie, cu o parcare exterioară inclusă în preț.
Clienții noștri vor beneficia de garanții speciale oferite de constructor și vor avea posibilitatea de a alege finisajele standard din colecțiile noastre.

Certificat de garantie

Istoricul Nostru: Un Drum Spre Excelență în Dezvoltarea Imobiliară la Sibiu

Belvedere Residence: Inovație și Confort în Inima Turnișorului

Belvedere Sibiu este unul dintre proiectele noastre , unde am pus bazele unui cartier rezidențial unic, dezvoltat integral din resurse proprii. Pe strada Ogorului, în cartierul Turnișor, ne-am asumat misiunea de a construi un ansamblu impresionant format din 6 vile P+3E, 4 imobile P + 3E+R și un imobil cu 3 scări S+P+3E+R. Proiectul numără peste 260 de unități locative, incluzând apartamente de 2 și 3 camere, precum și spații comerciale.

Panoramic Gardens: Zona Gusterița

Panoramic Gardens reprezintă un alt proiect realizat de noi, situat în cartierul Gusterița, pe str. Viilor. Am creat un total de 132 de apartamente, toate finalizate și vândute până în prezent. Construcția a început în 2010, cuprinzând 12 imobile de 2 etaje, iar în 2013, visul a devenit realitate.

Roses Garden:

La doar 10 minute de mers pe jos de centrul comercial din Șelimbăr, Roses Garden a adus pe piață 4 vile P+1E+M, totalizând 84 de apartamente cu 2 și 3 camere. Acest proiect a fost demarat în 2012 și a fost adus la bun sfârșit în 2014, stabilind noi standarde de calitate și confort.