romanian    english

Primele 2 imobile tip P+4E cu lift vor fi finalizate la inceputul anului 2016!!!

Oferta din categoria Noutati Imobiliare

Primele 2 imobile tip P+4E cu lift vor fi finalizate la inceputul anului 2016!!!

La mijlocul lunii octombrie stadiul lucrăriilor este în graficul de construcție stabilit împreună cu antreprenorul general SC.CON CASA.SRL și privește primele 3 imobile de 4 etaje cu lift din etapa a doua de dezvoltare a proiectului Magnolia Residence Sibiu.

Primul imobil, denumit B1 este la nivelul etajului 3, iar în această perioadă se pregătește turnarea plăcii de beton Holcim pentru utimul nivel. Termenul de finalizare a construcției este la mijlocul lunii decembrie, respectiv la sfârșitul lunii februarie 2016 se va realiza întabularea apartamentelor. 

În B2 stadiul construcției se află la nivelul etajului 1, cu termen de finalizare a lucrărilor în februarie 2016, respectiv la sfârșitul lunii aprilie 2016 cu întabulare.
Imobilul B3 se află la prima fază a construcției la nivelul fundației, cu termen de finalizare în decembrie 2016.

Apartamentele din imobilele cu  4 etaje, B1, B2 și B3 sunt cu 1, 2 și 3 camere finisate la cheie și au inclus în prețul lor locul de parcare pentru primele 10 rezervări din fiecare bloc, respectiv pentru celelalte apartamente locul de parcare va fi contra cost. Parcările sunt dezmembrate de restul terenului, amenajate și sunt întabulate separat de apartamente. Rezervările se fac în baza semnării unui antecontract prin care se menționează imobilul, numărul apartamentului și etajul dorit, urmând ca în termenii contractuali stabiliți de comun acord să se respecte perioada de întabularea a apartamentului și semnarea contractului de vânzare-cumpărare.
Se acceptă programul bancar “PRIMA CASĂ” , credit ipotecar sau orice altă formă de creditare bancară în privința achiziționării apartamentelor.

Oferim consultanță bancară gratuită și nu percepem comision.

Articol realizat de Magnolia Residence in 04.08.2019